MAHA 2012

Just nak share beberapa gambar yang saya pergi hari tu.
quite a huge exhibition.
terpaksa pergi coz ada assignment. *sigh
but seriously, 
BEST, HAPPENING, AND KENYANG !
sebab mcm2 boleh rasa. memang semua hall ada food testing. yang paling besh ada kat 1 hall tuh memamg semua makanan and semua benda boleh rasaaaaa.
haha. serious besh.
Paling penting kita dapat lihat pelbagai jenis makanan, and produk yang telah di inovasikan.
and boleh tengok international booth dari pelbagai negara yang ingin menonjolkan apa yang mereka ada.








[water theme park]





[a delicious mayonies, kewpie from JAPAN. -HALAL]

[Sausages ready to eat from JAPAN -HALAL-]
*only RM1 per stick :)


Baru tau beg-beg ni rupanya dari kenaf. hehe

[UPM booth. hehe. jemput datang ok!]


Say cheeeseeeee ;)



Politeknik Ibrahim Sultan booth. bangga juga sbb tengok PIS punya produk inovasi.
 Baju dari serat daun nenas.
Bangga pernah jadi ex student PIS. hehe ;)




Ha, yang ini pulak daging daripada mardi student.
memang padat dengan daging je.





Pasar Nelayan.
memang semua fresh.




Ni je beberapa gambar.
if nak tengok pelbagai lagi.
Jemput-jemput lah datang ke MAHA 2012.
Last day, ahad ni [2 Disember 2012]

Bangga dengan rakyat MALAYSIA !
sebab semua kreatif dan inovatif :)

2 comments:

Mira Adzlia said... Reply

mmg bsr..mcm2 ada..& mmg letih tp puas ati..huhu

LeenNajib said... Reply

kan. besar gile. btul2. sgt2 puas ati. :)