E-day Leen & Najib

Salam,

On 1st April 2017, me and Najib dah tunang ! hehe. Almost 10 years in relationship so we decided untuk ikat.

Ramai tanya,
"bila nak kahwin"
"bila nak kahwin",
sebab kami dah lama bercinta. serius serabut bila orang asyik tanya benda sama, siapa tak nak kahwin? sighhh. cuma bukan masanya lagi, tp alhamdulilah kami tak ada pon plan sebenar nak tunang ni. Kami bincang nak kahwin next year, so dua-dua pikir macam

"Kita kena buat mcm merisik kot, sebab time tu baru tahu akan tarikh and family tahu apa planning kita"

Then i bincang dengan my family, they request to have a 2 pcs cincin from Najib (cincin tunang and cincin risik). itu yang akhirnya kami bertunang. hehe

-

Majlis kami buat secara sederhana sahaja (buat dekat kampung belah ayah di Pontian, Johor), just dihadiri my familys, bffs, his family and his bffs. Alhamdulilah, berjalan dengan lancar cuma sebelum bermajlis tak ada electric current hahaha memang makeup duduk depan pintu rumah. hahah. Nasib lah ada current sebelum pihak lelaki sampai.







 -
So sesiapa yang bakal nak buat majlis ke kan, boleh lah kot kot nak ambil perkhidmatan pelamin, gubahan hantaran dan makeup yang saya gunakan ni.


Catering - tempah katering kampung for 100 pax, bagusnya charge dah include khemah
Makeup - Khals Makeup
Gubahan hantaran - Rent Her Wedding
Baju - Jovian RTW , i beli malas sewa so that kita boleh pakai lagi lepasni. 
Shawl - Duck Scarves , then i just tambah accessories untuk buat ada-ada aja. hihi
Cupcakes hantaranWhookies
Doorgift and dessert - my family uruskan.




Alhamdulilah. 




No comments: