Minimum 30 !

Hye Hye. just a short entry. just nak recommend kat sume satu online shop ni. 
Maybe some of u tahu akan online shop ni and maybe ada yang tak tahu. 
MINIMUM 30 are accessories online shop !
 seriously murah and cantik-cantik. 
since i dah tahu online shop ni, i beli accessories kat sini je.

Why 'Minimum 30' ? because of minimum purchase for their site is RM30. There will be a RM5 charges (low order fee) if your order below RM30.


So ?
come and visit MINIMUM 30 ! heeee


#Any suggestion online shop for accessories? 
Jom Berkongsi Meh :)

6 comments:

NurainSuperr said... Reply

boleh percaya ke minimum 30 ni kak?

LeenNajib said... Reply

@Ain : alhamdulilah leh je. inshaALLAH. akak da beli 3kali. ok je.

fara lulu ^^ said... Reply

OMG !!! nak borongg

LeenNajib said... Reply

@fara : kannnn ! hehe :)

NurainSuperr said... Reply

wah yeke. okay nanti nak try lah ! hhe

Nik Ainaa said... Reply

Assalamualaikum, maaf menganggu. saya sedang mencari sponsors untuk giveaway blog saya akan datang. GA itu dijangka akan berlangsung pada 1/7/13 hingga 22/7/13. sponsor yang saya cari ialah /topupshawl/blouse/skirt atau lain2. mungkin pihak anda berbesar hati mahu sponsor untuk giveaway blog saya yang akan datang?

maklumat lebih lanjut : http://nikainaa.blogspot.com/2013/06/sponsor-diburu.html